Atom Vertical pendel - Smoke
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Atom Vertical pendel - Smoke

DKK 2.299,00

5705639738854

5705639738854

Atom Vertical pendlen er med sin højde på 45 cm og diameter på 30cm, en dekorativ belysning som spreder lyset smukt og elegant ud i rummet, rig mulighed for at få lys i rummet.

Excl. lyskilder.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Atom Vertical pendel - Smoke

Design Emanuele Patton

Halo Design Atom Vertical er den nye model, udviklet og designet ud fra alle de gode succesrige kriterier fra tidligere model. Vertical er et design af Dansk-Italiener Emanuele Patton, tegnet efter at ramme det rene danske stilfulde design, som får lov at folde sig ud i fuld flor.

Der er tænkt over detaljerne, funktionerne samt kvaliteten, både hvad angår materialevalget samt, hvordan man kan justere lyset med de fleksible arme.

Denne Atom Vertical er med sin højde på 45 cm og diameter på 30cm, en dekorativ belysning som spreder lyset smukt og elegant ud i rummet, rig mulighed for at få lys i rummet. Vertical har som de andre modeller drejelige led på hver arm, som gør det muligt dels at ændre designet på lampen samt at dreje lyset, hvorhen man ønsker, at der skal være lys. Glasset giver et godt og elegant dekorativt miljø og en skøn blød belysning i rummet.

Produkt information

FabrikatHalo Design
Diameter30cm
Fatningstype6 x G9
Højde45cm
MaterialeMetal/glas
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Ledningslængde250cm
Inkl. lyskildeNej
Antal lyskilder6
DesignerEmanuele Patton

Tilbehør / relateret