Copenhagen SC7 pendel - Mat sort
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Copenhagen SC7 pendel - Mat sort

DKK 2.895,00

20951294

20951294

Copenhagen SC7 pendel i mat sort. Kombinationen af det klassiske og det moderne, det maritime og det industrielle. Copenhagen lamperne designet af Space Copenhagen er skabt med et enestående øje for detaljer, her er det klassiske kombineret med det moderne på en helt unik måde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Copenhagen SC7 pendel - Mat sort

Design Space Copenhagen

Copenhagen lamperne fra Space Copenhagen, blev designet med inspiration fra det maritime, da gaslamper fra hovedstadens havne anlæg kraftigt influerede lampens form. Selve grundformen blev moderniseret i processen men den lakerede metalskærm, der spændes fast på ledningen med udspændt buet metal emmer af den historiske baggrund.

Udgangspunktet var at skabe et design, der ville tillade brugen af forskellige metaller, men også, at designet skulle virke ud fra en rent skulpturel vinkel med en enkel afslutning. Copenhagen lamperne er skabt med et enestående øje for detaljer og fokus på overfladestruktur, her er det klassiske kombineret med det moderne på en unik måde.

Space Copenhagen har stor erfaring som indretningsarkitekter, og dette er da også synligt i den omhu der er lagt i designet. Fleksibiliteten der er bygget ind i lampen og den opmærksomhed der er lagt i detaljerne, er grænsende til voldsom. Selv mængden af lys, der kommer ud af pendlen, var nøje planlagt fra starten. Skærmen er størst på midten og indsnævres i top og bund, hvilket er med til at give fylde og tyngde, samtidig med at beskueren beskyttes fra at kigge direkte ind i lyskilden.

Copenhagen pendlerne findes i flere størrelser, udover pendlerne findes lampen også som en gulvmodel, en væglampe, samt to bordlamper. Se alle Copenhagen lamperne fra &tradition.

Energimærke

Energimærkning

Produkt information

Fabrikat&tradition
Diameter35cm
Farve/finishMat sort
FatningstypeE27
Højde40cm
MaterialeLakeret metal
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Ledningslængde400cm
Max watt100W
Inkl. lyskildeNej
DesignerSpace Copenhagen