Darø Arkiturbine 30 P1 - Hvid/sort
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Darø Arkiturbine 30 P1 - Hvid/sort

DKK 2.990,00

D18P13023

D18P13023

Arkiturbine pendel fra Darø. Arkiturbine udfordrer det æstetiske udtryk, som kendetegner digital fabrikation. Designer Hans Christian Asmussen har formået at skabe en blød og åben form udelukkende ved brug af digital fabrikation med laserskårne blade og stel. Konstruktionsmetoden er enkel og letforståelig, men resultatet er overraskende i sin fremtræden. Lampen er 30 cm i diameter.

Inkl. baldakin og 3 meter sort tekstil ledning. Excl. lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Arkiturbine 30 pendel fra Darø

Design Hans Christian Asmussen

Med Arkiturbine tilføjer Darø noget helt unikt og spændende til deres sortiment af design lamper. Arkiturbine er en design lampe, der udfordrer det æstetiske udtryk, som kendetegner digital fabrikation, og det har skabt et design med klassikerpotentiale.

  • Farve: Hvid / sort
  • Materiale: Aluminiumsstel / plastik blade
  • Diameter: 30 cm
  • Højde: 22,5 cm
  • Fatning: E27

Inspirationen til Arkiturbine stammer fra en grundlæggende forkærlighed for æstetik, konstruktivisme og asymmetri. Den asymmetriske opbygning af en blomst og et luftskibs konstruktive æstetik har været vigtige inspirationskilder i udviklingsprocessen. Dertil kommer fascinationen af en turbines asymmetri, der har været omdrejningspunktet for designet.

Designer Hans Christian Asmussen har opnået at skabe en blød og åben form ved brug af digital fabrikation med laserskårne ark og stel, hvor konstruktionsmetoden er enkel og letforståelig, men resultatet er overraskende i sin fremtræden. Det sortlakerede aluminiumsstel står som en skarp kontrast til de bløde, hvide former, der skabes af de laserskårne ark. Disse modsætninger er essentielle for dette unikke design, der er Darøs nyeste skud på design-stammen.

Produkt information

FabrikatDarø
Diameter30cm
Farve/finishHvid
FatningstypeE27
Højde22,5cm
MaterialeAluminiumsstel / plastik blade
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding240 Volt
Ledningslængde3 meter
LedningsfarveStofledning/sort
Max watt40W
Inkl. lyskildeNej
DesignerHans Christian Asmussen

Tilbehør / relateret