Halo Design Woods 25 pendel - Opal
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Halo Design Woods 25 pendel - Opal

DKK 999,00

738731

738731

Woods pendel i formpresset glas der giver et moderne og klassisk look, i form af dén refleksion af lyset, som kastes ud i rummet. Det elegante design er udført af den dansk-italienske designer Emanuele Patton, der med stor passsion har arbejdet på at skabe balance mellem materialevalg, funktionalitet, kvalitet og design.

Excl. lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Halo Design Woods 25 pendel - Opal

Design Emanuele Patton

Woods pendel fra det danske brand Halo Design, er en smuk pendel i glas. Det formpressede glas giver et moderne og klassisk look, i form af dén reflektion af lyset, som kastes ud i rummet. Det elegante design er udført af den dansk-italienske designer Emanuele Patton, der med stor passsion har arbejdet på at skabe balance mellem materialevalg, funktionalitet, kvalitet og design. En svær øvelse der kræver perfektionisme, hvilket han er lykkedes særdeles godt med. Glassets form er oval og afsluttet på toppen med en blød afrunding med sortlakeret metal.

Kablet er 250 cm langt og betrukket med tekstil, som giver en behagelig overgang. Woods er en genial pendel til rummet, hvor der ønskes at skabe nyt liv. Lampen findes i 2 størrelser og farver, og med sin E27 fatning er der rig mulighed for at få sat den helt rigtige stemningsbelysning.

Produkt information

FabrikatHalo Design
Diameter25cm
Farve/finishOpal
FatningstypeE27
Højde43cm
MaterialeMetal/glas
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Ledningslængde250cm
Max watt40W
Inkl. lyskildeNej
DesignerEmanuele Patton

Tilbehør / relateret