UMAGE Eos Mini lightgrey fjer pendel
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

UMAGE Eos Mini fjer pendel - Lightgrey

DKK 699,00

02124

02124

Eos mini lightgrey fra UMAGE. Eos lampen er lavet af ægte gåsefjer som er limet på en papirskærm. Unik designerlampe fra danske UMAGE.

Eos lampen leveres excl. ophæng og lyskilde - se mere under tilbehør.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

UMAGE Eos Mini fjer pendel - Lightgrey

Design Søren Ravn Christensen

Eos fjerlampe er skabt i et flot design af danske UMAGE. Fjerlampen fra UMAGE består af en papirskærm påsæt ægte gåsefjer. UMAGE er kendte for deres skandinaviske designstil som kan ses i de flotte Eos fjerlamper. Eos er en eventyrlig fjerlampe med en stor elegance i de mange fjerlag.

Eos er en fleksibel lampeskærm, der kan bruges som enten gulv-, bord- eller pendellampe. Lampeskærmen kan kombineres med et stort udvalg af UMAGE belysningstilbehør: Champagne, Willow, Tripod eller som en pendel i kombination med Rosette, Cannonball eller et Pendelophæng.

Se under tilbehør.

Eos er en helt unik fjerlampe - Forkæl dig selv med en Eos fjerlampe fra UMAGE og lad Eos fjerlampe give din bolig stemning og stil. Fjerlamperne fra UMAGE som kan ses i Eos lampeserien findes som både mindre fjerlamper og som større fjerlamper. Du kan derfor finde en fjerlampe der passer ind i dit hjem og finde den fjerlampe der passer til den stil du ønsker.

Eos fjerlamperne er designet til at blive brugt som pendler, men fjerlampen er også designet til at blive sat på et af stativerne fra UMAGE og dermed kan en Eos fjerlampe omdannes til en gulvlampe. Med et af de mindre stativer fra UMAGE kan man omdanne de unikke Eos fjerlamper til dekorative bordlamper.

Eos lampeskærmen trækker sin kraft og fascinerende skønhed fra sine bløde fjer, der omfavner en varm atmosfære i hjemmet. Disse unikke håndlavede lampeskærme er lavet af naturlige gåsefjer, og giver et blødt, varmt lys der tilfører et elegant touch til enhver indretning.

Lampeskærmene findes i flere størrelser. Leveres excl. lampeophæng.

UMAGE er det tidligere VITA Copenhagen

Produkt information

FabrikatUMAGE
Diameter35cm
Farve/finishLysegrå
Højde20cm
MaterialeFjer/rispapir
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Inkl. lyskildeNej
DesignerSøren Ravn Christensen

Tilbehør / relateret