UMAGE Ribbon mini - Hvid
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

UMAGE Ribbon mini - Hvid

DKK 499,00

02164

02164

Ribbon lampeskærm fra UMAGE. Med sine bløde gennemsigtige strimler sammenvævet til en delikat organisk form er Ribbon lampeskærmen et skulpturelt objekt, der sender et varmt lys af lys ind i rummet.

Excl. pendelophæng og lyskilde. Tilkøb under tilbehør.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

UMAGE Ribbon mini - Hvid

Design Lorenzo Radaelli

Med sine bløde gennemsigtige strimler sammenvævet til en delikat organisk form er Ribbon lampeskærmen et skulpturelt objekt, der sender et varmt lys af lys ind i rummet. Lampens omhyggelige konstruktion af kurver og folder giver lampeskærmen en dynamisk blanding af lys og skygge på overfladen.

Lampeskærmens form og kombinationen af ​​lyse og mørkere nuancer ændres alt efter hvor du ser det i rummet og tilbyder flere visningserfaringer. Ribbon skærmens lys er subtilt og hyggeligt på ydersiden og lyst og intens på indersiden.

Dette gør Ribbon ideel som både en dekorativ og funktionel lampeskærm. Selv når det er slukket, tilføjer Ribbon en levende og ikonisk form til interiøret. Brug Ribbon som et centerpiece i stuen eller hæng en eller to lampeskærme over spisebordet eller køkkenøen. Med sin kombination af forskellige lys nuancer fungerer Ribbon også godt hoteller, restauranter og afslappede modtagelsesområder.

UMAGE er det tidligere VITA Copenhagen

Produkt information

FabrikatUMAGE
Diameter33cm
Farve/finishHvid
Højde19cm
MaterialePlast
Leveringstid3-5 hverdage
Inkl. lyskildeNej
DesignerLorenzo Radaelli

Tilbehør / relateret