Dogu™ pendel - Semitransparent/sølv
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Dogu™ pendel - Semitransparent/sølv

DKK 3.295,00

Semitransparent, skulpturel og helt igennem exceptionel - alle tre ord karakteriserer Dogu™-lampen af den danske kunstner, keramiker og designer Michael Geertsen.

Excl. lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Dogu™ pendel - Semitransparent/sølv

Michael Geertsen

Semitransparent, skulpturel og helt igennem exceptionel - alle tre ord karakteriserer Dogu™-lampen af den danske kunstner, keramiker og designer Michael Geertsen. Den kreative dansker er inspireret af sammenspillet mellem skulptur og funktionalitet, og denne enestående pendel er ingen undtagelse.

Navnet "Dogu" er japansk og refererer til gamle, traditionelle figurer, som viser dyr og menneskelignende væsner - hvilket hans egen kunst også gør. Dogus skærm er lavet af benporcelæn - et eksklusivt materiale, der er lavet af benaske og hvidt ler. Det semitransparente materiale sikrer, at der kommer lys igennem skærmen, og samtidig at lampens lys er varmt og ekstremt hyggeligt, hvilket er en egenskab, der passer rigtig godt til det mørke nord. De charmerende ujævnheder i benporcelænet minder meget om de naturmærker, der ses på ægte læder. De understreger blot materialets personlighed og resultatet er, at der ikke findes to ens lamper.

Produkt information

FabrikatFritz Hansen
Diameter24cm
Farve/finishSemitransparent/sølv
FatningstypeE27
Højde32,9cm
MaterialePorcelæn
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
DesignerMichael Geertsen

Tilbehør / relateret