Fritz Hansen Clam™ Ø44 pendel
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Fritz Hansen Musling (Clam™) Ø44 pendel

DKK 6.995,00

Musling™ lampen er med sit smukke, mundblæste glas og messingdetaljer en ny klassiker indenfor belysning skabt af designduoen Ahm & Lund. Musling lyser rummet op, både praktisk og billedlig talt.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Fritz Hansen Clam™ Ø44 pendel

Design Ahm & Lund

Musling™ lampen er med sit smukke, mundblæste glas og messingdetaljer en ny klassiker indenfor belysning skabt af designduoen Ahm & Lund. Musling lyser rummet op, både praktisk og billedlig talt.

Musling er navngivet efter sin inspirationskilde, og som naturens musling gemmer sin perle, skjuler pendlen sin lyskilde. Det giver et blødt og diffust lys, der tilføjer rummet en stemningsfuld atmosfære.

Musling er en pendel i opalglas, designet af Ahm & Lund. Inspireret af skaller i naturen gemmer Musling indvendigt på en perle; lyset.

Mundblæste glasskærme i enestående størrelse og balance gør designet til noget ganske specielt og helt sit eget. For at designet kan fungere korrekt, skal de to mundblæste skærme passe i forhold til symmetri og vægt – en udfordring for selv de mest erfarne glaspustere. Pendlen kommer i to størrelser.

”Denne pendel af den unge, danske designduo Ahm & Lund er et virkelig karakteristisk design, som er teknisk komplekst, men fremstår imponerende simpelt og elegant”, siger Christian Andresen, Fritz Hansens Design & Brand Ambassadør. Brugen af messing både inden- og udenpå skærmene er endnu en af Muslings iøjenfaldende detaljer, og komplementerer lampens varme lys og afrundede glas.

En diffuser giver et behageligt, blændingsfrit lys, der skaber stemning og atmosfære. Ved at dreje på messingskruen, åbnes og lukkes den nederste skærm, hvilket justerer lys og udtryk. Skruens design er inspireret af originale gaslamper.

I 2019 vandt Musling førsteplads i lyskategorien i tv-programmet ’Danmarks næste klassiker’. Den prisvindende pendel anerkendtes både for sin bemærkelsesværdige form og den stemning den skaber, med sit bløde, diffuse lys.

Produkt information

FabrikatFritz Hansen
Diameter44cm
Farve/finishOpal
FatningstypeE27
Højde52cm
MaterialeGlas
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Inkl. lyskildeNej
DesignerAhm & Lund

Tilbehør / relateret