Light-Point Blow S50 LED pendel - Sort
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Light-Point Blow S50 LED pendel - Sort

DKK 7.895,00

280417

280417

Blow S50 fra Light-Point efterlader et på én gang klassisk og moderne indtryk. Det bløde lys fra LED-lyskilden reflekteres varmt i det svagt røgfarvede, mundblæste Murano-glas fra Norditalien. Lampen er 50 cm i diameter.

Indbygget 12+3W LED lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Light-Point Blow S50 LED pendel - Sort

Design Ronni Gol

Loftslampen Blow efterlader et på én gang klassisk og moderne indtryk. Det bløde lys fra LED-lyskilden reflekteres varmt i det svagt røgfarvede, mundblæste Murano-glas fra Norditalien.

Lyskilden er placeret, så lyset rammer i top og bund af den håndlavede glaskugle, før det oplyser omgivelserne diffust og blødt.

Genren er vintage, men med sortlakeret aluminium omkring LED-lyskilde og ophæng bliver udtrykket tidløst, stramt og gedigent. Det er et æstetisk møde mellem det fineste, italienske kunsthåndværk og skandinavisk teknologi og design. Et vellykket møde mellem sydlandsk temperament og skandinavisk kølighed.

Blow fås i tre forskellige størrelser. Den mindste er 22 cm i diameter, mens den største er hele 50 cm. Dermed kan Blow både bruges som spisebordsbelysning, enkel- eller parvis, og som en klassisk, elegant udsmykning og lyskilde over en hall eller et trapperum. Blow kan også erstatte en standerlampe ved sofaen, hvor det bløde og varme lys bidrager til en afslappet og behagelig stemning.

Produkt information

FabrikatLight-Point
Diameter50cm
MaterialeAluminium/glas
IP klassificeringIP54
LeveringstidBestillingsvare
Spænding230 Volt
Lyskilde typeLED
Inkl. lyskildeJa, indbygget
DesignerRonni Gol