UMAGE Eos Large lightgray fjer pendel
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

UMAGE Eos Large lightgray fjer pendel

DKK 1.999,00

02090

02090

Eos lightgray fjer pendel med grå fjer. Elegant og unik lampe lavet af ægte gåsefjer der er limet på en papirskærm. UMAGE Eos giver en flot og super hyggelig belysning. Lampen er 65 cm i diameter.

Eos leveres excl. ophæng og lyskilde - se mere under tilbehør.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

UMAGE Eos Large lightgray fjer pendel

Design Søren Ravn Christensen

Du kan finde de flotte fjerlamper i flere størrelser i UMAGE Eos lampeserien. Se både den flotte kridhvide fjerlampe og den flotte lysebrune fjerlampe fra UMAGE. En Eos fjerlampe er skabt i et flot design og fjerlampen fra UMAGE er påsat ægte gåsefjer. I Eos fjerlampen ses den skandinaviske designstil UMAGE er kendte for.

  • Farve: Lysegrå
  • Diameter: 65 cm

Fjerlamperne fra Eos lampeserien kan bruges både som pendler, bordlamper og gulvlamper. De unikke fjerlamper kan nemt omdannes. Hæng fjerlampen som et pendel eller sæt en Eos fjerlampe på et af stativerne fra VITA. Herved kan Eos fjerlampen bruges som gulvlampe eller fjerlampen kan omdannes til en bordlampe der både giver et smukt lys og som er dekorativ.

En UMAGE Eos fjerlampe giver mange indretningsmuligheder. Indret f.eks. med en Eos fjerlampe i dit soveværelse, hæng en fjerlampe over dit spisebord eller få et elegant udtryk ved at bruge en af de større fjerlamper som lysekrone i din stue eller i dit gang areal.

Denne unikke Eos fjerlampe fra UMAGE vil være det første dine gæster ser når de træder ind i rummet. Forny din indretning med en fjerlampe og lad Eos fjerlampe give din bolig stemning og stil.

Eos lamperne findes i flere størrelser. Leveres excl. lampeophæng.

UMAGE er det tidligere VITA Copenhagen

Produkt information

FabrikatUMAGE
Diameter65cm
Farve/finishLysegrå
Højde40cm
MaterialeFjer/rispapir
Leveringstid3-5 hverdage
Max watt60W
Inkl. lyskildeNej
DesignerSøren Ravn Christensen

Tilbehør / relateret