UMAGE Eos Large fjer pendel
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

UMAGE Eos Large fjer pendel

DKK 1.999,00

02042

02042

Stor Eos fjer pendel fra danske UMAGE. Lampen er lavet af ægte gåsefjer som er limet på en papirskærm. UMAGE Eos large lampen giver en super hyggelig belysning.

Eos pendlen leveres excl. pendelophæng og lyskilde - se mere under tilbehør.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

UMAGE Eos Large fjer pendel

Design Søren Ravn Christensen

Der er uanede muligheder for at indrette med en af de mange forskellige størrelser af Eos fjerlamper fra UMAGE. Eos fjerlampen har et elegant og eventyrligt udtryk. Den smukke Eos fjerlampe er designet i en skandinavisk designstil af UMAGE.

Kan bruges både som pendler, bordlamper og gulvlamper.

  • Farve: Hvid
  • Diameter: 65 cm

Eos fjerlampen fra UMAGE består af en papirskærm påsæt ægte gåsefjer. Denne store Eos lampe er en hel unik fjerlampe - med de mange fjerlag af ægte gåsefjer giver fjerlampen et smukt lys. Du kan få både en mindre fjerlampe, som f.eks. kan bruges som bordlampe og en større fjerlampe der kan bruges som pendel eller gulvlampe. Se alle størrelser af Eos fjerlamper her på siden.

Fjerlampen kan nemt sættes på et af stativerne fra UMAGE, som er beregnet til en Eos fjerlampe, og dermed transformere fjerlampen til en dekorativ bordlampe - eller fjerlampen kan blive til en elegant gulvlampe.

Få et elegant udtryk ved at bruge en af de større Eos fjerlamper fra UMAGE som lysekrone i din stue. Indret f.eks. med en Eos fjerlampe i dit soveværelse og lad fjerlampens lette udtryk give dit soveværelse et helt nyt udtryk.

UMAGE har fremstillet både en lysebrun fjerlampe og en hvid fjerlampe. Begge Eos fjerlamper giver et smukt og stemningsfuldt lys.

Giv din bolig et atmosfærisk stemningsfuldt lys med en Eos fjerlampe fra UMAGE. Du kan her på siden finde den Eos fjerlampe fra UMAGE i den farve og størrelse der passer ind i dit hjem.

Eos lamperne findes i flere størrelser. Leveres excl. lampeophæng.

UMAGE er det tidligere VITA Copenhagen

Produkt information

FabrikatUMAGE
Diameter65cm
Farve/finishHvid
Højde40cm
MaterialeFjer/rispapir
Leveringstid3-5 hverdage
Max watt60W
Inkl. lyskildeNej
DesignerSøren Ravn Christensen

Tilbehør / relateret