UMAGE Eos lightrose fjer pendel
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

UMAGE Eos lightrose fjer pendel

DKK 899,00

02300

02300

Inspireret af farven på kirsebærblomstrer og flamingoer har den nu ikoniske Eos lampe et nyt medlem i sin serie. Eos i farven lightrose tilføjer en beroligende kærlighed og sød charme til ethvert interiør.

Eos leveres excl. ophæng og lyskilde - se mere under tilbehør.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

UMAGE Eos lightrose fjer pendel

Design Søren Ravn Christensen

Eos fjerlampe er skabt i et flot design af danske UMAGE. Fjerlampen fra UMAGE består af en papirskærm påsæt ægte gåsefjer. UMAGE er kendte for deres skandinaviske designstil som kan ses i de flotte Eos fjerlamper. Eos er en eventyrlig fjerlampe med en stor elegance i de mange fjerlag.

  • Farve: Light rose
  • Diameter: 45 cm

Eos er en helt unik fjerlampe - Forkæl dig selv med en Eos fjerlampe fra UMAGE og lad Eos fjerlampe give din bolig stemning og stil. Fjerlamperne fra UMAGE som kan ses i Eos lampeserien findes som både mindre fjerlamper og som større fjerlamper. Du kan derfor finde en fjerlampe der passer ind i dit hjem og finde den fjerlampe der passer til den stil du ønsker.

Eos fjerlamperne er designet til at blive brugt som pendler, men fjerlampen er også designet til at blive sat på et af stativerne fra UMAGE og dermed kan en Eos fjerlampe omdannes til en gulvlampe. Med et af de mindre stativer fra UMAGE kan man omdanne de unikke Eos fjerlamper til dekorative bordlamper.

UMAGE har fremstillet både en lysebrun Eos fjerlampe og en hvid Eos fjerlampe - se de to farver af fjerlamper her på siden. Begge fjerlamper giver et smukt og stemningsfuldt lys. Få et elegant udtryk ved at bruge en af de større Eos fjerlamper fra UMAGE som lysekrone i din stue. Indret f.eks. med en fjerlampe i dit soveværelse eller i indret med en fjerlampe i din stue. Der er uanede muligheder for at indrette med en af de mange forskellige størrelser af Eos fjerlamper.

Eos lamperne findes i flere størrelser. Leveres excl. lampeophæng.

UMAGE er det tidligere VITA Copenhagen

Produkt information

FabrikatUMAGE
Diameter45cm
Farve/finishLyserød
Højde30cm
MaterialeFjer/rispapir
Leveringstid3-5 hverdage
Max watt60W
Inkl. lyskildeNej
DesignerSøren Ravn Christensen

Tilbehør / relateret