UMAGE Eos XL lightbrown fjer pendel
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

UMAGE Eos XL lightbrown fjer pendel

DKK 2.999,00

02067

02067

Eos Lightbrown fjer pendel i XL størrelse på hele 75 cm i diameter. Eos er lavet af ægte gåsefjer som er limet på en papirskærm. Giver en hyggelig og stemningsfuld belysning.

Eos lampen leveres excl. ophæng og lyskilde - se mere under tilbehør.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

UMAGE Eos XL lightbrown fjer pendel

Design Søren Ravn Christensen

De unikke fjerlamper i Eos lampeserien fra UMAGE består af smukke lampeskærme der er lavet af ægte gåsefjer limet en på en papirskærm.

Kan bruges både som pendler, bordlamper og gulvlamper.

  • Farve: Lysebrun
  • Diameter: 75 cm

En fjerlampe i Eos lampeserien fra UMAGE fås i to farver; en hvid fjerlampe og en lysebrun fjerlampe. De elegante fjerlamper er designet til at være fleksible. En Eos fjerlampe kan bruges som pendel, eller sættes på et af de høje lampestativer fra UMAGE sådan at fjerlampen transformeres til en gulvlampe. De eventyrlige Eos fjerlamper kan også sættes på et af de mindre stativer fra UMAGE og fjerlampen omdannes dermed til en bordlampe. Find det lampestativ fra UMAGE der passer til din nye fjerlampe her på siden.

UMAGE er kendte for deres skandinaviske designs - en stil der går igen i Eos fjerlampen. En Eos fjerlampe fra UMAGE er fremstillet i flot design og kvalitets materialer. Indret f.eks. med den unikke Eos fjerlampe fra UMAGE som lysekrone i din stue eller indret med en fjerlampe over dit spisebord. Lad dig inspirere af fjerlampens lette udtryk og indret evt. med en fjerlampe i dit soveværelse.

Lad denne Eos fjerlampe fra UMAGE blive en del af din boligs udtryk og lad en Eos fjerlampe give din hjem et strejf af eventyr. En Eos fjerlampe fra UMAGE giver din bolig et atmosfærisk lys. Forny dit hjem med en Eos fjerlampe fra UMAGE. Eos fjerlamper er fremstillet i flere størrelser. Find den størrelse Eos fjerlampe der passer til din bolig her på siden.

Leveres excl. lampeophæng.

UMAGE er det tidligere VITA Copenhagen

Produkt information

FabrikatUMAGE
Diameter75cm
Farve/finishLysebrun
Højde45cm
MaterialeFjer/rispapir
Leveringstid3-5 hverdage
Max watt60W
Inkl. lyskildeNej
DesignerSøren Ravn Christensen

Tilbehør / relateret