UMAGE Eos XL fjer pendel
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

UMAGE Eos XL fjer pendel

DKK 2.999,00

02012

02012

Eos XL pendel fra UMAGE. Fjer pendel på hele 75 cm i diameter, og omkring 6000 fjer. Lampen er lavet af ægte gåsefjer der er limet på en papirskærm.

Eos XL pendlen leveres excl. pendelophæng og lyskilde - se mere under tilbehør.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

UMAGE Eos XL fjer pendel

Design Søren Ravn Christensen

Eos lampeserien fra danske UMAGE består af en række spændende og helt unikke skærme der er lavet af ægte gåsefjer limet på en papirskærm. De flotte Eos fjerlamper kan nemt transformeres til forskellige typer af lamper. Hæng fjerlampen som en pendel i din stue eller sæt en fjerlampe på et af stativerne fra UMAGE. Dermed bliver Eos fjerlampen til en gulvlampe eller en dekorativ bordlampe.

De smukke Eos fjerlamper kan altså bruges både som pendler, bordlamper og gulvlamper.

  • Farve: Hvid
  • Diameter: 75 cm

Du kan finde en fjerlampe i både hvid og en fjerlampe i lysebrun i Eos lampeserien. En Eos fjerlampe fra UMAGE er fremstillet i flot design og kvalitets materialer. Den skandinaviske designstil UMAGE er kendte for kan tydeligt ses i Eos fjerlampen.

Hæng f.eks. den unikke Eos fjerlampe over dit spisebord eller indret med en fjerlampe i dit soveværelse. Du kan få et elegant udtryk ved at bruge en af de større Eos fjerlamper som lysekrone i din stue. Lad denne Eos fjerlampe fra UMAGE blive en del af din boligs udtryk og lad Eos fjerlampen være det første du selv og dine gæster ligger mærke til når de træder ind i rummet hvor en flot Eos fjerlampe hænger. Giv din indretning et løft med en fjerlampe og lad en Eos fjerlampe give din bolig stemning og stil. Eos fjerlamperne findes i flere størrelser.

Eos fjerlampen leveres excl. lampeophæng.

UMAGE er det tidligere VITA Copenhagen

Produkt information

FabrikatUMAGE
Diameter75cm
Farve/finishHvid
Højde45cm
MaterialeFjer/rispapir
Leveringstid3-5 hverdage
Max watt60W
Inkl. lyskildeNej
DesignerSøren Ravn Christensen

Tilbehør / relateret