UMAGE Eos XXL fjer pendel
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

UMAGE Eos XXL fjer pendel

DKK 7.495,00

02041

02041

Kæmpe Eos fjerlampe fra UMAGE. Eos XXL lampen er hele 110 cm i diameter. Eos består af omkring 13500 gåsefjer limet på en papirskærm.

Leveres excl. ophæng og lyskilde - se mere under tilbehør.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

UMAGE Eos XXL fjer pendel

Design Søren Ravn Christensen

VITA har designet en helt særlig lampe med Eos fjerlampen. Fjerlampen består af ægte gåsefjer limet på en papirskærm. En fjerlampe i Eos lampeserien fra UMAGE findes i to farver; en hvid fjerlampe og en lysebrun fjerlampe. De smukke fjerlamper i Eos lampeserien giver et elegant og behageligt lys.

Eos kan bruges både som pendler, bordlamper og gulvlamper.

  • Farve: Hvid
  • Diameter: 110 cm

UMAGE er kendte for deres skandinaviske designsprog som kan ses i designet af Eos fjerlampen. De mange størrelser Eos fjerlampen kommer i gør det muligt at bruge fjerlampen både som et pendel, samt at bruge fjerlampen som bordlampe - Eller evt. at anvende fjerlampen som gulvlampe. Dette er muligt ved at sætte en Eos fjerlampe på et af lampestativerne fra UMAGE, som netop passer til de flotte Eos fjerlamper. Se lampestativerne fra UMAGE til din nye fjerlampe her på siden.

De eventyrlige Eos fjerlamper fra UMAGE giver en elegant stemning og har et fjerlet udtryk. Indret med en Eos fjerlampe i f.eks. dit soveværelse. Sæt en Eos fjerlampe i din stue eller sæt en fjerlampe i din vindueskarm.

De mange størrelser af fjerlamper giver mange muligheder. Lad dig inspirere af en fjerlampe i enten hvid eller lysebrun – og hæng f.eks. en fjerlampe midt i et af din boligs centrale rum som en flot lysekrone. Med en UMAGE Eos fjerlampe kan du give dit hjem et strejf af eventyr.

Lamperne findes i flere størrelser. Leveres excl. lampeophæng.

UMAGE er det tidligere VITA Copenhagen

Produkt information

FabrikatUMAGE
Diameter110cm
Farve/finishHvid
Højde70cm
MaterialeFjer/rispapir
Leveringstid3-5 hverdage
Max watt60W
Inkl. lyskildeNej
DesignerSøren Ravn Christensen

Tilbehør / relateret