VITA Eos lightbrown fjer pendel
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

VITA Eos lightbrown fjer pendel

DKK 899,00

02066

Eos fjer pendel med lysebrune fjer. Virkelig unik lampe lavet af ægte gåsefjer der er limet på en papirskærm. VITA Eos giver en flot og hyggelig belysning. Lampen er 45 cm i diameter.

Eos leveres excl. ophæng og lyskilde - se mere under tilbehør.

Levering fra 49,- (Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-)

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

VITA Eos lightbrown fjer pendel

Design Søren Ravn Christensen

Du kan finde de flotte fjerlamper i flere størrelser i VITA Eos lampeserien. Se både den flotte kridhvide fjerlampe og den flotte lysebrune fjerlampe fra VITA. En Eos fjerlampe er skabt i et flot design og fjerlampen fra VITA er påsæt ægte gåsefjer. I Eos fjerlampen ses den skandinaviske designstil VITA er kendte for.

  • Farve: Lysebrun
  • Diameter: 45 cm

Fjerlamperne fra Eos lampeserien kan bruges både som pendler, bordlamper og gulvlamper. De unikke fjerlamper kan nemt omdannes. Hæng fjerlampen som et pendel eller sæt en Eos fjerlampe på et af stativerne fra VITA. Herved kan Eos fjerlampen bruges som gulvlampe eller fjerlampen kan omdannes til en bordlampe der både giver et smukt lys og som er dekorativ.

En VITA Eos fjerlampe giver mange indretningsmuligheder. Indret f.eks. med en Eos fjerlampe i dit soveværelse, hæng en fjerlampe over dit spisebord eller få et elegant udtryk ved at bruge en af de større fjerlamper som lysekrone i din stue eller i dit gang areal.

Denne unikke Eos fjerlampe fra VITA vil være det første dine gæster ser når de træder ind i rummet. Forny din indretning med en fjerlampe og lad Eos fjerlampe give din bolig stemning og stil.

Eos lamperne findes i flere størrelser. Leveres excl. lampeophæng.

Produkt information

FabrikatVITA
Diameter45cm
FarveLysebrun
Højde30cm
MaterialeFjer/rispapir
Leveringstid3-5 hverdage
Max watt60W
Inkl. lyskildeNej
DesignerSøren Ravn Christensen

Tilbehør / relateret