VITA Eos Mini fjer pendel
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

VITA Eos Mini fjer pendel

DKK 599,00

02011

Eos mini pendel fra VITA. Eos lampen er lavet af ægte gåsefjer som er limet på en papirskærm. Unik designerlampe fra danske VITA.

Eos lampen leveres excl. ophæng og lyskilde - se mere under tilbehør.

Levering fra 49,- (Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-)

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

VITA Eos Mini fjer pendel

Design Søren Ravn Christensen

VITA har designet en helt særlig lampe med Eos fjerlampen. Fjerlampen består af ægte gåsefjer limet på en papirskærm. En fjerlampe i Eos lampeserien fra VITA findes i to farver; en hvid fjerlampe og en lysebrun fjerlampe. De smukke fjerlamper i Eos lampeserien giver et elegant og behageligt lys.

Eos kan bruges både som pendler, bordlamper og gulvlamper.

  • Farve: Hvid
  • Diameter: 35 cm

VITA er kendte for deres skandinaviske designsprog som kan ses i designet af Eos fjerlampen. De mange størrelser Eos fjerlampen kommer i gør det muligt at bruge fjerlampen både som et pendel, samt at bruge fjerlampen som bordlampe - Eller evt. at anvende fjerlampen som gulvlampe. Dette er muligt ved at sætte en Eos fjerlampe på et af lampestativerne fra VITA, som netop passer til de flotte Eos fjerlamper. Se lampestativerne fra VITA til din nye fjerlampe her på siden.

De eventyrlige Eos fjerlamper fra VITA giver en elegant stemning og har et fjerlet udtryk. Indret med en Eos fjerlampe i f.eks. dit soveværelse. Sæt en Eos fjerlampe i din stue eller sæt en fjerlampe i din vindueskarm.

De mange størrelser af fjerlamper giver mange muligheder. Lad dig inspirere af en fjerlampe i enten hvid eller lysebrun – og hæng f.eks. en fjerlampe midt i et af din boligs centrale rum som en flot lysekrone. Med en VITA Eos fjerlampe kan du give dit hjem et strejf af eventyr.

Lamperne findes i flere størrelser. Leveres excl. lampeophæng.

Produkt information

FabrikatVITA
Diameter35cm
FarveHvid
Højde20cm
MaterialeFjer/rispapir
Leveringstid3-5 hverdage
Max watt30W
Inkl. lyskildeNej
DesignerSøren Ravn Christensen

Tilbehør / relateret