Eos lampeserien fra VITA
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

VITA Eos fjer pendel

DKK 899,00

02010

Eos fjer pendel fra VITA. Unik lampe lavet af ægte gåsefjer der er limet på en papirskærm. VITA Eos lampen giver en flot og hyggelig belysning.

Eos pendlen leveres excl. pendelophæng og lyskilde - se mere under tilbehør.

Levering fra 49,- (Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-)

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

VITA Eos fjer pendel

Design Søren Ravn Christensen

Eos fjerlampe er skabt i et flot design af danske VITA. Fjerlampen fra VITA består af en papirskærm påsæt ægte gåsefjer. VITA er kendte for deres skandinaviske designstil som kan ses i de flotte Eos fjerlamper. Eos er en eventyrlig fjerlampe med en stor elegance i de mange fjerlag.

  • Farve: Hvid
  • Diameter: 45 cm

Eos er en helt unik fjerlampe - Forkæl dig selv med en Eos fjerlampe fra VITA og lad Eos fjerlampe give din bolig stemning og stil. Fjerlamperne fra VITA som kan ses i Eos lampeserien findes som både mindre fjerlamper og som større fjerlamper. Du kan derfor finde en fjerlampe der passer ind i dit hjem og finde den fjerlampe der passer til den stil du ønsker.

Eos fjerlamperne er designet til at blive brugt som pendler, men fjerlampen er også designet til at blive sat på et af stativerne fra VITA og dermed kan en Eos fjerlampe omdannes til en gulvlampe. Med et af de mindre stativer fra VITA kan man omdanne de unikke Eos fjerlamper til dekorative bordlamper.

VITA har fremstillet både en lysebrun Eos fjerlampe og en hvid Eos fjerlampe - se de to farver af fjerlamper her på siden. Begge fjerlamper giver et smukt og stemningsfuldt lys. Få et elegant udtryk ved at bruge en af de større Eos fjerlamper fra VITA som lysekrone i din stue. Indret f.eks. med en fjerlampe i dit soveværelse eller i indret med en fjerlampe i din stue. Der er uanede muligheder for at indrette med en af de mange forskellige størrelser af Eos fjerlamper.

Eos lamperne findes i flere størrelser. Leveres excl. lampeophæng.

Produkt information

FabrikatVITA
Diameter45cm
FarveHvid
Højde30cm
MaterialeFjer/rispapir
Leveringstid3-5 hverdage
Max watt60W
Inkl. lyskildeNej
DesignerSøren Ravn Christensen

Tilbehør / relateret