VITA Eos XL fjer pendel
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

VITA Eos XL fjer pendel

DKK 2.999,00

02012

Eos XL pendel fra VITA. Fjer pendel på hele 75 cm i diameter, og omkring 6000 fjer. Lampen er lavet af ægte gåsefjer der er limet på en papirskærm.

Eos XL pendlen leveres excl. pendelophæng og lyskilde - se mere under tilbehør.

Levering fra 49,- (Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-)

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

VITA Eos XL fjer pendel

Design Søren Ravn Christensen

Eos lampeserien fra danske VITA består af en række spændende og helt unikke skærme der er lavet af ægte gåsefjer limet på en papirskærm. De flotte Eos fjerlamper kan nemt transformeres til forskellige typer af lamper. Hæng fjerlampen som en pendel i din stue eller sæt en fjerlampe på et af stativerne fra VITA. Dermed bliver Eos fjerlampen til en gulvlampe eller en dekorativ bordlampe.

De smukke Eos fjerlamper kan altså bruges både som pendler, bordlamper og gulvlamper.

  • Farve: Hvid
  • Diameter: 75 cm

Du kan finde en fjerlampe i både hvid og en fjerlampe i lysebrun i Eos lampeserien. En Eos fjerlampe fra VITA er fremstillet i flot design og kvalitets materialer. Den skandinaviske designstil VITA er kendte for kan tydeligt ses i Eos fjerlampen.

Hæng f.eks. den unikke Eos fjerlampe over dit spisebord eller indret med en fjerlampe i dit soveværelse. Du kan få et elegant udtryk ved at bruge en af de større Eos fjerlamper som lysekrone i din stue. Lad denne Eos fjerlampe fra VITA blive en del af din boligs udtryk og lad Eos fjerlampen være det første du selv og dine gæster ligger mærke til når de træder ind i rummet hvor en flot Eos fjerlampe hænger. Giv din indretning et løft med en fjerlampe og lad en Eos fjerlampe give din bolig stemning og stil. Eos fjerlamperne findes i flere størrelser.

Eos fjerlampen leveres excl. lampeophæng.

Produkt information

FabrikatVITA
Diameter75cm
FarveHvid
Højde45cm
MaterialeFjer/rispapir
Leveringstid3-5 hverdage
Max watt60W
Inkl. lyskildeNej
DesignerSøren Ravn Christensen

Tilbehør / relateret