Grundet Coronavirus (COVID-19) kører vi med nedsat personale. Vi oplever desuden forsinkelser fra vores leverandører, og der må derfor forventes længere leveringstid på alle bestillinger!

Due to Coronavirus (COVID-19), we operate with reduced staff. We also experience delays from our suppliers and therefore longer delivery times are expected on all orders!

VP Globe - Ø50 - Klar akryl
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

VP Globe - Ø50 - Klar akryl

DKK 11.995,00

VP Globe pendel. Dette er en design klassiker af Verner Panton. Han designede denne Globe pendel tilbage i 1969, og det er et smukt og stilfuldt design, der stadig holder i dag. VP Globe pendlen er udført i transparent akryl og indeni er der fem reflektorer i metal med lakeret finish i hvid, blå og orange. Denne detalje skaber et flot og dekorativt lysspil.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Verner Panton er kendt for sine smukke lamper, hvor han som designer formår at kombinere en lampes praktiske funktion med et tidløst og samtidigt iøjnefaldende design - hvilket gør en Verner Panton lampe til et unikt og elegant design i verdensklasse.

Verner Panton Globe, designerlampe der aldrig går af mode. Lampen har en diameter på 50 cm. VP Globe er udført i akryl med 5 nedhængte metalreflektorer i hvid, blå og orange. Leveres med 4 meter sort ledning.

Hver del på Globe pendlen er ledsaget af et ægthedscertifikat med tilsvarende antal. VP Globe lampen findes også i Ø40 cm.

Produkt information

FabrikatVerpan
Diameter50cm
Farve/finishKlar
Højde50cm
MaterialeAkryl
Leveringstid5-10 hverdage
Spænding230 Volt
SokkelE27
Max watt75W
DesignerVerner Panton

Tilbehør / relateret