Philips Hue Bevægelsessensor
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Philips Hue Bevægelsessensor

DKK 299,00

Trådløs Philips Hue Bevægelsessensor. Opret forbindelse mellem Philips Hue bevægelsessensoren og din Philips Hue bridge ved hjælp af Philips Hue app'en. Så tænder den automatisk dine Philips Hue lyskilder, når du går ind i et rum.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Philips Hue Bevægelsessensor

Philips Hue

Bevægelsessensoren er batteridrevet, så den er helt trådløs og nem at installere hvor som helst i hjemmet. Opsætningen klares på få minutter. Sæt den blot på en hylde eller et lille bord, eller monter den på en væg eller i loftet med den medfølgende skrue. Du kan endda fastgøre den på metaloverflader ved magnetisk kraft. Du kan justere registreringsvinklen ved at dreje sensoren i den ønskede retning.

Tænder dine Philips Hue lyskilder når der registreres bevægelse

Opret forbindelse mellem Philips Hue bevægelsessensoren og din Philips Hue bro ved hjælp af Philips Hue app'en. Så tænder den automatisk dine Philips Hue lyskilder, når du går ind i et rum. Perfekt til badeværelset, entréen, kælderen eller garagen. I app'en kan du vælge, hvilken scene eller lysindstilling der skal udløses når der registreres bevægelse. Når der ikke længere registreres bevægelse slukkes lyset automatisk.

Tænder automatisk et diskret natlys

Det er muligt at indstille forskellige lysindstillinger for dag og nat. I løbet af dagen kan sensoren tænde klart hvidt lys, så du bedre kan se. Om natten kan den tænde et blidt natlys, når du eller dit barn står ud af sengen. Netop nok til at hjælpe med at navigere i mørket uden at resten af familien vågner.

  • Sensorens dybde: 30 mm
  • Sensorens højde: 55 mm
  • Sensorens bredde: 55 mm

Produkt information

FabrikatPhilips
Farve/finishHvid
MaterialePlast
IP klassificeringIP42
Leveringstid3-5 hverdage