Philips Hue Lightstrip Plus - 2 meter
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Philips Hue Lightstrip Plus - 2 meter

DKK 599,00

8718699703424

8718699703424

Philips Hue Lightstrip Plus er den mest fleksible belysning, man kan forestille sig. Du kan forme strippen i næsten en hvilken som helst form og så sætte den op på en fast overflade vha. tapen på bagsiden.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Philips Hue Lightstrip Plus - 2 meter

Philips Hue

Philips Hue Lightstrip Plus er den mest fleksible belysning, man kan forestille sig. Du kan forme strippen i næsten en hvilken som helst form og så sætte den op på en fast overflade vha. tapen på bagsiden. Om nødvendigt kan du tilpasse størrelsen på din Philips Hue Lightstrip Plus ved at klippe ved mærkerne. Integrer Philips Hue Lightstrip Plus i møbler, i lysrender, under køkkenskabe eller til fremhævelse af arkitektoniske detaljer vha. jævnt, indirekte lys. Philips Hue Lightstrip Plus er den mest alsidige og robuste belysning, der kan give liv til et rum.

Pakken indeholder

  • 1 stk. Philips Hue Lightstrip

Få ro i sindet med Philips Hue

Lad lyset give dig en varm velkomst, når du kommer hjem, styr dine lamper, uanset hvor du befinder dig, eller automatiser dine lamper og få det til at se ud som om, du er hjemme, selvom du ikke er.

Behagelig lysdæmpning

Oplev en blid lysdæmpning med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Lige tilpas. Helt uden ledninger, elektriker eller installation.

Skab gode øjeblikke

Få større velvære med naturligt lys. Philips Hue kan vække dig, give dig fornyet energi og gøre det nemmere at læse, koncentrere sig og slappe af. Gør dine daglige rutiner til gode øjeblikke, du kan nyde.

Slip fantasien løs

Der er et utal af muligheder for at gøre din hverdagsbelysning til en usædvanlig oplevelse. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Innovativ lysstyring og tilbehør

Tilpas dit Philips Hue system, som du vil have det, med flere forskellige intuitive apps, kontakter og andet tilbehør til lysstyring.

Produkt information

FabrikatPhilips
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Kan lysdæmpesJa
Spænding230 Volt
Lyskilde typeLED
Inkl. lyskildeJa, indbygget

Tilbehør / relateret

Download