Philips Hue Phoenix pendel
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Philips Hue Phoenix pendel

DKK 2.589,00

Med Philips Hue Phoenix får du en LED pendel, der kan dæmpes fra varm hvid til en kold hvid farve. På den måde kan du tilpasse lyset til alle tidspunkter i løbet af dagen. Opret forbindelse til dit Wi-Fi-hjemmenetværk via Hue Bridge (medfølger ikke), så du uden besvær kan betjene det med din smartphone.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Philips Hue Phoenix pendel

Philips Hue

Skab den rette atmosfære til enhver stund med et bredt udvalg af smukt, naturligt hvidt lys. Brug appen til at indstille en af de mange hvide nuancer, fra køligt opkvikkende dagslys til afslappende, varmt hvidt lys.

Pakken indeholder

  • 1 stk. Philips Hue Phoenix pendel

Skab din egen atmosfære

Skab den rette atmosfære til enhver stund med et bredt udvalg af smukt, naturligt hvidt lys. Brug appen til at indstille en af de mange hvide nuancer, fra køligt opkvikkende dagslys til afslappende, varmt hvidt lys. Så skab den rette stemning. Ændr atmosfæren. Skil dig ud. Føl dig bedre tilpas.

3D-tekstur giver dynamisk effekt

Philips Hue Phoenix har en særlig 3D-tekstur, der fremhæver udseendet og spreder lyset på en behagelig måde. Lampens overflade har et sekskantet mønster, der fanger og reflekterer lys og skaber en dynamisk effekt. Effekten varierer afhængigt af synsvinklen, og det gør Philips Hue Phoenix til en iøjnefaldende detalje i indretningen, selv når lyset er slukket.

Lys, der giver velvære

Lys har betydning for vores humør, adfærd, årvågenhed og rutiner. Ved hjælp af appen kan du indstille det lys, der er optimalt i enhver situation. Philips Hue hjælper dig med at få fornyet energi, koncentrere dig og slappe af. Gør dine daglige rutiner til gode øjeblikke, du kan nyde. Skab den rette stemning. Skab den rette atmosfære. Skil dig ud. Føl dig bedre tilpas.

Belysningsplaner til automatisering i hjemmet

Philips Hue kan få det til at se ud, som om du er hjemme, selvom du ikke er, ved hjælp af planlægningsfunktionen i Philips Hue-appen. Indstil lamperne til at tænde på et forudindstillet tidspunkt, så lyset er tændt, når du kommer hjem. Du kan endda indstille lyset i rummene til at tænde på forskellige tidspunkter. Og selvfølgelig kan du få lamperne til at slukke gradvist om natten, så du ikke behøver at tænke på, om du har glemt at slukke lyset.

Intelligent lysstyring

Slut dine Philips Hue-lamper til bridgen og begynd at udforske de utallige muligheder. Styr din belysning fra din smartphone eller tablet via Philips Hue-appen, eller føj kontakter til dit system til aktivering af lyset. Indstil timere, beskeder, alarmer og meget mere og få det fulde udbytte af Philips Hue.

Produkt information

FabrikatPhilips
Farve/finishHvid
HøjdeSe datablad
BreddeSe datablad
DybdeSe datablad
IP klassificeringIP20
Leveringstid3-5 hverdage
Kan lysdæmpesJa
Spænding230 Volt
Lyskilde typeLED
Inkl. lyskildeJa, indbygget

Tilbehør / relateret

Download