Philips Hue Tap
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Philips Hue Tap

DKK 449,00

Du kan indstille dine fire foretrukne Philips Hue-lyskonfigurationer i Philips Hue tap switch. Vælg en konfiguration, du selv har oprettet, en af de konfigurationer, Philips har lavet for dig, eller programmér en knap til at slukke al lyset.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Philips Hue Tap

Philips Hue

Du kan indstille dine fire foretrukne Philips Hue-lyskonfigurationer i Philips Hue tap switch. Vælg en konfiguration, du selv har oprettet, en af de konfigurationer, Philips har lavet for dig, eller programmér en knap til at slukke al lyset. Det er op til dig.

Pakken indeholder

  • 1 stk. Philips Hue Tap

Få ro i sindet med Philips Hue

Lad lyset give dig en varm velkomst, når du kommer hjem, styr dine lamper, uanset hvor du befinder dig, eller automatiser dine lamper og få det til at se ud som om, du er hjemme, selvom du ikke er.

Behagelig lysdæmpning

Oplev en blid lysdæmpning med Philips Hue. Ikke for lyst. Ikke for mørkt. Lige tilpas. Helt uden ledninger, elektriker eller installation.

Skab gode øjeblikke

Få større velvære med naturligt lys. Philips Hue kan vække dig, give dig fornyet energi og gøre det nemmere at læse, koncentrere sig og slappe af. Gør dine daglige rutiner til gode øjeblikke, du kan nyde.

Slip fantasien løs

Der er et utal af muligheder for at gøre din hverdagsbelysning til en usædvanlig oplevelse. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Innovativ lysstyring og tilbehør

Tilpas dit Philips Hue system, som du vil have det, med flere forskellige intuitive apps, kontakter og andet tilbehør til lysstyring.

Produkt information

FabrikatPhilips
Farve/finishHvid
MaterialePlast
Leveringstid3-5 hverdage