C
G9 20W Energy Saver - 240V RX
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

G9 20W Energy Saver - 240V RX

DKK 49,95

RX0920ES

RX0920ES

Raxon G9 Energy Saver halogenpære på 20W. Pæren erstatter 25W, godkendt til Raxon Cover pærerne.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Raxon G9 20W Energy Saver - 240V

  • Sokkel: G9
  • Watt: 20
  • Pæren kan lysdæmpes

Den nye Cover-pære kan noget, som alle de andre nye generationer af spare-pærer ikke kan. Den kan lyse som en gammeldags glødepære og lyse 100% uden forsinkelse. Generelt giver de fleste typer spare-pærer et koldt lys med en dårlig farvegengivelse. Det ses især i lamper med glasskærme. Et alternativ kunne så være en glødepære med klart glas, der giver mærkelige skygger og hvor lyset spredes ujævnt. Det er måske til at leve med, hvis lampen er billig og har en mindre vigtig placering, men har man investeret i en lækker glaslampe, er det virkelig irriterende, hvis ikke den kan lyse ordentligt.

Det problem er løst med den nye RAXON Cover-pære.

Miljø, holdbarhed og lysdæmpning Cover-pæren kan bruges igen og igen, hvilket gør den til en billig løsning, der skåner miljøet. Den ligner til forveksling en glødepære, men fatning og glas kan skrues fra hinanden, og indeni sidder en nyudviklet energy-saver halogenpære.

Ved at anbringe den stærkt lysende halogenpære inde i en opaliseret glaspære, spredes lyset i en behagelig farve og med en rigtig god styrke. Væk er det skarpe, koncentrerede lys. En god halogenpære holder ca. 2000 timer, hvilket er betydeligt længere end de gamle glødepærer. Der ligger altså også en gevinst i levetiden.

Når halogenpæren brænder ud, udskiftes den let og hurtigt – og Cover pæren er klar til at lyse igen. Ønsker man mere lys, kan halogenpæren udskiftes til en stærkere. Simpelt og let. Sidste store fordel er lysdæmping. Almindelige spare-pærer kan ikke lysdæmpes.

Det kan Cover-pæren.

Energimærke

Produkt information

FabrikatRaxon
Farve/finishKlar
Højde4,6cm
Bredde1,3cm
Dybde1,3cm
Leveringstid3-5 hverdage
Farvegengivelsesindeks (CRI/Ra)99
Farvetemperatur (kelvin)2700
Kan lysdæmpesJa
Lumen236
Spænding240V
Tilsvarende watt-tal i glødepærer25W
Watt20W
SokkelG9
Lyskilde typeAlm. halogenpærer

Download

G9 20W Energy Saver

EU Energimærkning