Light-Point Arc Up/Down væglampe - Aluminium
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Arc Up/Down væglampe - Aluminium

DKK 995,00

256141

Arc Up/Down væglampe i aluminium. Væglampen er designet af Ronni Gol for Light-Point og udført i massivt aluminium med integreret LED lyskilde. Stilrent og elegant udtryk, der er ideel til den skandinaviske arkitektur.

Lampen har indbygget LED lyskilde.

Lampen udgår fra producenten.

Levering fra 49,- (Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-)

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Light-Point Arc Up/Down væglampe - Aluminium

Design Ronni Gol

Arc Up/Down lampen er IP54 godkendt og kan derfor både bruges som inden- såvel som udendørslampe. Arc væglampen har et smukt minimalistisk og smalt design. Lyset kastes både op- og ned af væggen. Lampen har indbygget energibesparende LED lyskilde. Lampen kan fås i tre farver.

Med Arc har Ronni Gol designet en væglampe der både formår at lyse op omkring huset, og som ydermere udmærker sig ved ikke at blænde. Lampen skaber en smuk lys/skygge effekt på bygningen, i og for sig er lampen jo minimal i størrelse med sit smalle design, men dens lyseffekt er det modsatte, nærmest grandios.

Når vi vælger udendørsbelysning til vores hjem, sker det alt for ofte at forskellen på lys og mørke bliver alt for kraftig, specielt hvis man kan se pæren direkte. Det slører nattesynet og giver en dårlig fornemmelse for omgivelserne. Her er lampen monteret på en lille sokkel, der gør at lyset formår at komme fri af bygningen, og dermed lyser op langt fra lampen, uden at blænde. Lampen er ligeledes velegnet til montering i bad og vådrum foruden almindelige indendørs lokaler.

Arc væglampen fra Light-Point afgiver flotte og skarpe lyskegler, og den smalle bredde giver lampen et let og elegant udtryk.

Dimensioner: 55 x 105 x 100 mm

Denne vare må kun monteres af en autoriseret elinstallatør.

Produkt information

FabrikatLight-Point
Farve/finishAluminium
Højde10cm
Bredde5,5cm
Dybde10,5cm
MaterialeAluminium
IP klassificeringIP54
Leveringstid3-5 hverdage
Farvetemperatur (kelvin)3000
Spænding230 Volt
Watt2 x 3W
Lyskilde typeLED
Inkl. lyskildeJa, indbygget
Antal lyskilder2
DesignerRonni Gol