Light-Point City 1 - Sort
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Light-Point City 1 - Sort

DKK 2.395,00

257400

257400

Light-Point City 1 er et spot i en uovertruffen, gedigen kvalitet, der kan pege og lyse i alle retninger. Designet er stramt og rent uden overflødige detaljer; det er minimalistisk og skandinavisk funktionalisme.

Indbygget LED-lyskilde. Kan tilsluttes lysdæmper.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Light-Point City 1 - Sort

Design Marie Dam Holsting

City fra Light-point er et spot i en uovertruffen, gedigen kvalitet, der kan pege og lyse i alle retninger. Lampeskærmen i aluminium leder varmen væk, så den altid er uproblematisk at røre ved - selv efter mange timers uafbrudt drift.

Dimensioner: 65 x 97 x 70 mm

Designet er stramt og rent uden overflødige detaljer; det er minimalistisk og skandinavisk funktionalisme.

Lampen er vejrbestandig og kan benyttes såvel inde som ude. Både basen og LED-lyskildens skærm er lavet i lakeret aluminium, der kompletteres af blankt aluminium, så funktionaliteten bliver endnu mere synlig.

Den cirkulære base indeholder lyskildens elektronik og tilslutninger. Den er fuldstændig indkapslet, vejrbestandig og vandafvisende.

Lakeringen er svagt nopret og mat, så brugsspor fra fedtede fingre eller døde insekter ikke synes. Overfladen har en struktur, der får City lampen til at fremstå pæn i mange år udendørs, men den er stadig så fin og glat, at den ikke virker for grov ved indendørs brug.

Light-Point City fås med et jordspyd, hvorpå enheden kan monteres vertikalt. Dermed kan City oplyse eksempelvis blomsterbede i den private have eller virksomhedsdomicilets logoskilte.

Produkt information

FabrikatLight-Point
Farve/finishSort
MaterialeAluminium
IP klassificeringIP65
Leveringstid3-5 hverdage
Kan lysdæmpesJa
Spænding230 Volt
Watt6W
Lyskilde typeLED
Inkl. lyskildeJa, indbygget
DesignerMarie Dam Holsting