Light-Point City L2 - Sort
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Light-Point City L2 - Sort

DKK 3.495,00

257410

257410

City Long 2 fra Light-point er et spot i en uovertruffen, gedigen kvalitet, der er særlig velegnet til at oplyse skilte på facader. Selve enheden er magen til City, men den medfølgende arm på 620 mm gør den uovertruffen til facadebelysning.

Indbygget LED-lyskilde. Kan tilsluttes lysdæmper.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Light-Point City L2 - Sort

Design Marie Dam Holsting

City Long fra Light-point er et spot i en uovertruffen, gedigen kvalitet, der er særlig velegnet til at oplyse skilte på facader. Selve enheden er magen til City, men den medfølgende arm på 620 mm gør den uovertruffen til facadebelysning.

Dimensioner: 85 x 90 x 620 mm

Lampen kan pege og lyse i alle retninger. Designet er stramt og rent uden overflødige detaljer; det er minimalistisk og rendyrket funktionalisme.

Lampen er naturligvis vejrbestandig, men den kan også benyttes indendørs – eksempelvis over et maleri eller en installation. Både basen og LED-lyskildens skærm er fremstillet i lakeret aluminium, der kompletteres af blankt aluminium, så funktionaliteten bliver ekstra synlig. Den cirkulære base indeholder lyskildens elektronik og elektricitetstilslutninger. Den er fuldstændig indkapslet, vejrbestandig og vandafvisende.

Lakeringen er svagt nopret og mat, så brugsspor fra fedtede fingre eller døde insekter ikke synes. Overfladen har en struktur, der får City lampen til at fremstå pæn i mange år udendørs, men den er stadig så fin og glat, at den ikke virker for grov ved indendørs brug.

Produkt information

FabrikatLight-Point
Farve/finishSort
MaterialeAluminium
IP klassificeringIP65
Leveringstid3-5 hverdage
Kan lysdæmpesJa
Spænding230 Volt
Watt10W
Lyskilde typeLED
Inkl. lyskildeJa, indbygget
DesignerMarie Dam Holsting

Tilbehør / relateret