Nordlux Fold 10 LED væglampe - Corten
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Nordlux Fold 10 LED væglampe - Corten

DKK 1.049,00

2019041038

2019041038

Hvis du søger en væglampe, der er både funktionel og dekorativ, bør du overveje Fold 10 fra Nordlux. Lyset strømmer både op og ned og giver mulighed for at ændre lysmønstrene, så du kan skabe en belysning, der passer til din personlige stil. Det bedste af det hele er, at denne lampe kan monteres udendørs takket være dens IP54-godkendelse.

Indbygget LED lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Nordlux Fold 10 LED væglampe - Corten

Design Bønnelycke

”Fold et ark papir, sæt en pære bagved – og du har en lampe.” Selvom det ikke er helt så enkelt, skal det, ifølge designer Henrik Bønnelycke, helst se netop så enkelt ud. Formmæssigt står Fold lysende klar, hvor de få udvalgte detaljer og nyeste LED teknologi er i fokus. Den magnetiske skærm gør installationen enkel og designet stilrent uden synlige skruer. Lyset strømmer både op og ned, hvor de fire medfølgende lysmønstre ændrer lysbilledet efter ønske og personlig stil, og er ydermere et element til at dæmpe lyset efter behov.

Brug Fold i corten som orienteringslys på muren eller som et smukt lysende kunstværk på badeværelset eller i entréen. Den galvaniserede overflade gør lampen modstandsdygtig i det nordiske klima og velegnet til kystnære områder.

Produkt information

FabrikatNordlux
Farve/finishCorteen
Højde14,9cm
Bredde10,5cm
Dybde5cm
MaterialeCortenstål
IP klassificeringIP54
IsolationsklasseKlasse I
Leveringstid3-5 hverdage
Energieffektivitet MærkningA+
Farvetemperatur (kelvin)3000
Lyskildens levetid30000 timer
Spænding230 Volt
Watt2 x 3,5W
Lyskilde typeLED
Inkl. lyskildeJa
DesignerBønnelycke

Tilbehør / relateret