Nordlux Fold 15 LED væglampe - Kobber
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Nordlux Fold 15 LED væglampe - Kobber

DKK 1.399,00

2019051030

2019051030

Nordluxs Fold 15 væglampe er en af de mest innovative belysningsløsninger på markedet. Lampens lysspredning både op og ned kan justeres for at skabe forskellige lysmønstre og tilpasse belysningen efter ens smag og personlige stil. Og med dens IP54-godkendelse er lampen også ideel til udendørs brug.

Indbygget LED lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Nordlux Fold 15 LED væglampe - Kobber

Design Bønnelycke

”Fold et ark papir, sæt en pære bagved – og du har en lampe.” Selvom det ikke er helt så enkelt, skal det, ifølge designer Henrik Bønnelycke, helst se netop så enkelt ud. Formmæssigt står Fold lysende klar, hvor de få udvalgte detaljer og nyeste LED teknologi er i fokus. Den magnetiske skærm gør installationen enkel og designet stilrent uden synlige skruer. Lyset strømmer både op og ned, hvor de fire medfølgende lysmønstre ændrer lysbilledet efter ønske og personlig stil, og er ydermere et element til at dæmpe lyset efter behov.

Designet er både dekorativt og skulpturelt, hvilket gør Fold væglampe i kobber velegnet både inden- og udendørs. Kobber hører til familien af modstandsdygtige materialer, hvilket gør lampen anvendelig i kystnære områder.

Produkt information

FabrikatNordlux
Farve/finishKobber
Højde21cm
Bredde15cm
Dybde4,5cm
MaterialeKobber
IP klassificeringIP54
Leveringstid3-5 hverdage
Farvetemperatur (kelvin)3000
Lyskildens levetid30000 timer
Spænding230 Volt
Watt2 x 5W
Lyskilde typeLED
Inkl. lyskildeJa
DesignerBønnelycke

Tilbehør / relateret