Nordlux Fold 15 LED væglampe - Messing
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Nordlux Fold 15 LED væglampe - Messing

DKK 1.399,00

2019051035

2019051035

Fold 15 væglampen fra Nordlux er en elegant og alsidig belysningsløsning. Lampens lysstrøm både op og ned skaber et unikt og personligt lysbillede, som kan tilpasses efter ens smag og behov. Og med dens IP54-godkendelse er lampen også velegnet til udendørs brug.

Indbygget LED lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Nordlux Fold 15 LED væglampe - Messing

Design Bønnelycke

”Fold et ark papir, sæt en pære bagved – og du har en lampe.” Selvom det ikke er helt så enkelt, skal det, ifølge designer Henrik Bønnelycke, helst se netop så enkelt ud. Formmæssigt står Fold lysende klar, hvor de få udvalgte detaljer og nyeste LED teknologi er i fokus. Den magnetiske skærm gør installationen enkel og designet stilrent uden synlige skruer. Lyset strømmer både op og ned, hvor de fire medfølgende lysmønstre ændrer lysbilledet efter ønske og personlig stil, og er ydermere et element til at dæmpe lyset efter behov.

Designet er både dekorativt og skulpturelt, hvilket gør Fold væglampe i messing velegnet både inden- og udendørs. Messing hører til familien af hårdføre materialer, hvilket gør lampen anvendelig i kystnære områder.

Produkt information

FabrikatNordlux
Farve/finishMessing
Højde21cm
Bredde15cm
Dybde4,5cm
MaterialeMessing
IP klassificeringIP54
Leveringstid3-5 hverdage
Farvetemperatur (kelvin)3000
Lyskildens levetid30000 timer
Spænding230 Volt
Watt2 x 5W
Lyskilde typeLED
Inkl. lyskildeJa
DesignerBønnelycke

Tilbehør / relateret