Grupa-Products Baluna væglampe - Large
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Grupa-Products Baluna væglampe - Large

DKK 6.149,00

BA-W-L

BA-W-L

Baluna væglampe Large er funktionelt og stilrent designet. Væglampen giver et behageligt lys, med sit lampehoved der kan drejes 360°, og den har armrotationen på 180°. Det smarte ved denne væglampe er at den kan forlænges fra 110 til 190 cm.

Leveres med lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Grupa-Products Baluna væglampe - Large

Design Grupa Products

Baluna væglampe Large er funktionelt og stilrent designet. Væglampen giver et behageligt lys, med sit lampehoved der kan drejes 360°, og den har armrotationen på 180°. Det smarte ved denne væglampe er at den kan forlænges fra 110 til 190 cm, som er perfekt hvis det ikke er muligt at have en pendel ned fra loftet det ønskede sted, så kan Baluna monteres på væggen, og trækkes ud over spisebordet, sofabordet eller evt. køkkenbordet.

Baluna væglampe Large er udstyret med en smart lysdæmper, som er en del af lampens design, og glasskærmen er produceret i mundblæst satineret opalglas, hvilket sørger for en perfekt lysfordeling. Væglampen er forsynet med en perfekt lysdæmper, der er placeret lige ved lampehovedet, denne fungere også som tænd og slut knap. Balunal lampeserien består af en gulvlampe, loftlampe, to bordlamper og tre væglamper (lange og korte), der alle har et fælles element - bolden eller i kroatisk slang, “balun” hvilken betyder ballon.

Baluna leveres med Osram LED lyskilde.

Produkt information

FabrikatGrupa-Products
Farve/finishSort
FatningstypeE14
Højde30,6cm
Bredde20cm
Dybdefra 110cm op til 180cm
IP klassificeringIP20
Leveringstid4-6 hverdage
Kan lysdæmpesJa
Spænding230 Volt
Inkl. lyskildeJa
DesignerGrupa-Products

Tilbehør / relateret

Download