Light-Point Cover - Sort
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Light-Point Cover - Sort

DKK 4.595,00

Cover fra Light-Point er et lysarmatur med et æstetisk udtryk og en gedigen, vejrbestandig konstruktion, som gør det anvendeligt i mange sammenhænge. Cover kan bruges over spejlet i badeværelset, som lyskilde i korridorer og udendørs som væglampe langs havegangen. Fås i flere størrelser.

Indbygget LED lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Webshoppen er e-mærket
  • Køberbeskyttelse på kr. 10.000,-
  • En nem og gennemskuelig handel
  • Løbende kontrolleret

Yderligere information

Light-Point Cover - Sort

Design Ronni Gol

Cover fra Light-Point er et lysarmatur med et æstetisk udtryk og en gedigen, vejrbestandig konstruktion, som gør det anvendeligt i mange sammenhænge.

Cover kan bruges over spejlet i badeværelset, som lyskilde i korridorer og udendørs som væglampe langs havegangen. Cover lampen kan sågar placeres vertikalt, hvor den løsning måtte tjene et formål.

LED lyskilderne er placeret på en base, der er mindre end den ydre skærmplade, så Cover nærmest svæver ud fra væggen. Armaturet giver et behageligt og indirekte lys over eksempelvis et spejl. Der er lysfald hele vejen rundt, så diffuse refleksioner fra vægge og loft bidrager til varme farvetoner i rummet.

Cover fås i tre forskellige længder. 60, 120 og 180 cm i længden. Alle tre versioner har de samme dimensioner i dybde og højde, og dermed kan man fint kombinere korte og lange versioner af Cover som lyskilder i længere passager eller korridorer.

Hele enheden er udført i massivt aluminium, og skærmpladen er vejrbestandigt lakeret i sort. Enheden er så gedigent udført, at den nemt tåler vildfarne bolde eller andre hverdagsknubs.

Lampen findes også i hvid.

Produkt information

FabrikatLight-Point
Farve/finishSort
Højde10cm
Dybde10cm
MaterialeAluminium
IP klassificeringIP54
Leveringstid3-5 hverdage
Kan lysdæmpesJa
Spænding230 Volt
Lyskilde typeLED
Inkl. lyskildeJa, indbygget
DesignerRonni Gol

Tilbehør / relateret