Nordlux Stay væglampe - Sort
Kilk på et billed for at se det i fuld størrelse

Nordlux Stay væglampe - Sort

DKK 1.799,00

2020455003

2020455003

Stay serien er designet af danske Maria Berntsen, og er funktionel og smuk belysning i ét og samme design. Stay har flere lækre egenskaber, hvor lampens fleksible drejemekanisme giver mulighed for et retningsbestemt lys, der skaber optimale lysforhold.

Excl. lyskilde.

Fri fragt til GLS PakkeShop v/køb over 899,-

Yderligere information

Nordlux Stay væglampe - Sort

Design Maria Berntsen

Stay serien er designet af danske Maria Berntsen, og er funktionel og smuk belysning i ét og samme design. Stay har flere lækre egenskaber, hvor lampens fleksible drejemekanisme giver mulighed for et retningsbestemt lys, der skaber optimale lysforhold. Ydermere, er afbryderen placeret diskret bag lampehovedet, hvilket gør det let og bekvemt at tænde og slukke lyset. Dermed forener Stay stor fleksibilitet og et elegant udseende på en yderst overbevisende måde.

Stay i sort silkemat metal er et spændende alternativ til den klassiske væglampe, der med sit funktionelle design resulterer i smuk belysning. Lampen har høj funktionsværdi, idet lampens arm og hoved kan justeres efter behov, hvilket gør Stay perfekt som arbejdsbelysning i køkkenet eller ved siden af sengen.

Produkt information

FabrikatNordlux
DiameterSe datablad
Farve/finishSort
FatningstypeE27
HøjdeSe datablad
BreddeSe datablad
DybdeSe datablad
MaterialeAluminium
IP klassificeringIP20
IsolationsklasseKlasse II
Leveringstid3-5 hverdage
Spænding230 Volt
Ledningslængde180cm
Inkl. lyskildeNej
DesignerMaria Berntsen

Tilbehør / relateret

Download